Trouwlocatie

Landgoed Groot Abbelaar is sinds augustus 2019 een officiële trouwlocatie voor de gemeente Renswoude. Jullie als aanstaand bruidspaar zijn hartelijk welkom om de trouwceremonie bij ons te laten plaatsvinden.

 


De landelijke en sfeervolle omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer. En in welk seizoen jullie ook trouwen, er is bij ons wel een geschikte plek te vinden. Binnen in d’Ouwe Stal is de inrichting warm huiselijk en zie je vanuit het grote venster de mooie natuur van het landgoed. Buiten zien jullie de bosrand en de waterplas en wie weet zijn onze koeien jullie speciale getuigen. Om de sfeer nog persoonlijker te maken, kunnen jullie (in overleg) decoraties ophangen, stoelen versieren, muziek regelen en zo zorgen voor een eigen twist.

Voorafgaand en/of na de ceremonie is het mogelijk een kopje koffie te drinken of een toast uit te brengen. Wij bieden echter geen gelegenheid voor een groot bruiloftsfeest.

Jullie zijn vrij om zelf voor taart, broodjes, of bubbels te zorgen. Bij onze pagina ‘Omgeving’ staan tips van bedrijven in onze omgeving die jullie daarbij zouden kunnen helpen.

Praktische zaken:

De huur van d’Ouwe Stal voor een trouwceremonie bedraagt € 150,-.
Koffie en thee kost € 2,00 per persoon.
Wij bieden gelegenheid voor ca. 50 daggasten.

Dit alles is exclusief de kosten voor de BABS, die jullie zelf regelen bij de gemeente.